Syventävävaihe

Syventävän vaiheen kurssi.

 

 

Kurssimme sisältää:

 

4 oppituntia tietopuoleista opetusta

2 ajotuntia (arvioiva-ajo)

2 ajotuntia (ajoharjoittelurata)

Autonkäyttön ajoharjoitteluradalla ja ratamaksun (80,00) osuuden.

 

Hinta: 400,00 sis. alv. 24%

 

 

 

Syventävävaihe

 

Syventävänvaiheen kursseja on keskimäärin kaksi kertaa kuussa.

 

Kurssimme on seuraavanlainen sisällöltään: liikenteen vuorovaikutustesti tietokoneella ja palaute, arvioiva-ajo + palaute, kolme teoriatuntia ja kaksi ajotuntia ajoharjoitteluradalla.

 

Arvioiva-ajo suoritetaan ennen kurssipäivää. Kurssipäivä sisältää teoriaopetusta niin autokoululla, kuin radan turvallisuustalossa, sekä 2 tuntia rataopetusta.

 

Arvioivan ajon ajankohdat sovitaan henkilökohtaisesti, ja ne ovat valittavissa klo 8.00 – 17.00 välille. Ja sehän ei sitten ole mikään uusi ajokoe… Saat kuitenkin rakentavaa palautetta ajotavastasi. Jonkinlaista kukkarollesi myönteistä ajovinkkiä on toistaiseksi löytynyt kaikille. Ajamisesta ei voi unohtaa ekologisuutta eikä tietenkään kaikille tärkeätä vastuullisuutta ja turvallisuutta.

 

HUOM! Harjoittelu- ja syventävävaihe ovat pakollisia myös 1.1.2016 alkaen. Vaikka ajokorttisi on voimassa 15-vuotta, katkeaa ajo-oikeus, mikäli koulutuksia ei ole suoritettu kahden vuoden kuluessa ajokokeen läpäisemisestä. Katso vaikkapa tuolta:

 

Trafin tiedote muutoksista

 

Finlex: ajokorttilaki

 

Kurssilla on tilaa 12 oppilaalle, joten muista ajoissa varmistaa oma paikkasi. Kurssille pääsyn edellytyksenä on kolme kuukautta voimassa ollut B-ajokortti, sekä suoritettu harjoitteluvaiheen palautejakso. Myös pimeällä ajamisen opetus tulee olla suoritettuna. Seuraavat syventävänvaiheen kurssit löydät täältä.

Ajo-oikeus, ajotaito ja asenne ovat liikenteessä liikkumisentaidon asioita. Ajokortin mukana tulee ajo-oikeus, mutta tosielämän vaativissakin liikennetilanteissa vain ajotaito ja asenne ratkaisevat myös Sinun pärjäämisen. Me Keravan Autokoulussa panostamme koulutuksessamme ajamisentaitoon ja oikeanlaiseen asennoitumiseen. Ajokortin todennäköisesti saat mistä tahansa muualtakin, mutta meidän laadukkaalla koulutuksellamme Sinäkin saat niitä tärkeitä tietoja ja taitoja joilla pärjäät, niin huomisen kuin tulevaisuudessakin liikenteessä.

 

Varmista itsellesi meiltä: Paras startti kaikille teille...

KERAVAN AUTOKOULU OY

Kauppakaari 15

04200 KERAAVA

puh: 010-3872600

gsm: 050-5457514

koulu@keravanautokoulu.fi

y-tunnus: 0646197-5

TOIMISTON AUKIOLOAIKA:

 

maanantai klo 12.00 -17.30

tiistai suljettu (puhelin, sähköposti ja chat)

keskiviiko klo 12.00 - 17.30

torstai klo 12.00 - 17.30

perjantai (puhelin, sähköposti ja chat)