Henkilökunta

Kouluttajien yhteystiedot:

 

Juha gsm 0400-461 294 / juku@keravanautokoulu.fi

 

Ari / gsm 0400-780 781 / ari@keravanautokoulu.fi

 

Jari / gsm 045-803 4788 / jari@keravanautokoulu.fi

 

Saija / gsm 050-468 9221 / saija@keravanautokoulu.fi (Äitiysvapaalla >> 31.6. 2018)

 

Heikki / gsm 045-8792227 / hessu@keravanautokoulu.fi

Linda

 

Toimiston puolella erinomaisesta palvelustamme vastaa toimistosihteerimme Linda. Hänen kauttaan hoidat ajokorttikoulutukseen liittyvät paperiasiat. Myös kuljettajatutkinnon ajanvaraukset hoidetaan Lindan avulla toimistoltamme.

 

Tarvittessa Linda antaa ajonäytteen toimiessaan kuskina teoriakokeeseen mentäessä, mikäli et omaa kyytiä onnistu järjestämään. Lindalta voit tietenkin ihan kaikki mahdolliset epäselvät asiat tarkistuttaa, jos niitä sattuu tulemaan. Ja jos toimistomme kahvipannu on tyhjä, niin uudet kahvit valmistuvat ihan hetkessä.

Saija

 

Saija toimii kouluttajana mopo, moottoripyörä ja henkilöauto opetuksessa. Saijan kanssa ajat henkilöauto ajotunteja VW Golffilla. Mopo-opetuksessa on yksi skootteri varattu Saijalle, kun Supermoto Derbi ei kuulemma kiinnosta… siis kun ei meinaa yltää jalat maahan ;-)

 

Saijan luonteen mukainen mukava ja ystävällisen rempseä läsnäolo tulee helpottamaan sinunkin tietäsi liikenteen kiemuroihin tutustumiseen.

 

Kesät Saijakin ajelee Kawasaki moottoripyörällä. Kawa on käytössä aina kun pystyy kiireiltään hetken moiseen aikaa uhraamaan, eli siis suunnilleen joka päivä. Ohimennen kuultua on että, Saijan haavena on saada joskus kala oikeella virvelillä...heh..heh...

Jari

 

Jari aloitteli hommat yrityksessämme kesällä 2015. Alueena Keski-Uusimaa on miehelle tuttu, opetusta eri korttiluokkiin on suoritettu jo yli puoli vuosikymmentä. Pääasiassa henkilöauton ääreltä Jari on tavattu, muttei mopot ja prätkätkään vieraita ole. Kartanlukijan paikalta Jarin löytää Mustasta Skoda Octavia 1.2 Tsi:stä. Opetusta Jari hoitaa rennon jämpisti.

Ari

 

Ari on viimevuosituhannella valmistunut A ja B -ajokorttliuokkien liikenneopettaja. Teoriatunneilla Arin selkeä ja kantava ääni ja lukuisat esimerkit pitävät yleensä mielenkiinnon asiassa ja silmätkin avoinna. Ajotunteja Arin kanssa ajelet VW Beetle White:llä.

 

Vapaa aikaa Ari kuluttaa futiksen, sulkkiksen ja kaikenlaisen kuntoilun merkeissä ja ainakin kaikki futismatsit katsotaan telkusta. Ja kun ei töissä saa ajaa tarpeeksi, kulutetaan jäljelle jäänyt aika moottoripyörien tai harrasteautojen kanssa.

Juha

 

Samalta liikenneopettajakurssilta Arin kanssa oppinsa saanut on Juhakin. Opetuspuolen asioista mopot, moottoripyörät, henkilöautot ja kuorma-auto opetus on Juhan vastuulla. Henkilöauton ajo-opetus tapahtuu Juhan kanssa milloin milläkin..

 

Juha jaksaa suhteellisin kauan selitellä asioita. Jos se jankkaa liikaa samaa juttuu, niin sille kannattaa sanoa siitä. Lisäksi hän lulee ymmärtävänsä vuorovaikutteisuutta, mut sitähän on sitten helppo kokeilla. Juha on välillä papereittensa kansa pahasti hukassa, mut kyl ne kaikki sitten yleensä lopulta löytyy.

 

Juhan vapaa-aika menee mihin sattuu. Tietokoneet kun meinaavat viedä liikaa aikaa, ja jotain pitäis kuntoillakin ja kalastus… siis perhokalastus asiat kaikkine systeemineen ne vasta aikaa vievätkin. Ja ajaa Juha moottoripyörilläkin ihan harrastusmielessä, mikäli nyt ehtii.. Sekä on sillä ollut todistetusti korjaushommista kädetkin likaisena, mut ei nyt kai kovin useasti.

Heikki “hessu”

 

Hessu on talon pisin mies, ainakin henkiläkunnan kesken. Mut ei siitä huolimatta mee pää pilvissä vaan on hyvinkin käytännön läheinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu liikenneope. Edellä mainitut ominaisuudet takaavat, että saat Hessun kanssa rauhallista ja kannustavaa ajo-opetustaa ajotunneillasi.

 

Ajotunnit Hessu ajattaa mukavalla Skoda Yetillä. Mopo-opetuksessa Hessukin pääsee aina välillä asettelemaan polvikulmia kohdalleen mopojen satulassa. Kesällä voi joskus ehtiä kalastus hommiinkin, ja se jos mikä on kuin rahaa pankkin laittais ;-)

Ajo-oikeus, ajotaito ja asenne ovat liikenteessä liikkumisentaidon asioita. Ajokortin mukana tulee ajo-oikeus, mutta tosielämän vaativissakin liikennetilanteissa vain ajotaito ja asenne ratkaisevat myös Sinun pärjäämisen. Me Keravan Autokoulussa panostamme koulutuksessamme ajamisentaitoon ja oikeanlaiseen asennoitumiseen. Ajokortin todennäköisesti saat mistä tahansa muualtakin, mutta meidän laadukkaalla koulutuksellamme Sinäkin saat niitä tärkeitä tietoja ja taitoja joilla pärjäät, niin huomisen kuin tulevaisuudessakin liikenteessä.

 

Varmista itsellesi meiltä: Paras startti kaikille teille...

KERAVAN AUTOKOULU OY

Kauppakaari 15

04200 KERAAVA

puh: 010-3872600

gsm: 050-5457514

koulu@keravanautokoulu.fi

y-tunnus: 0646197-5

TOIMISTON AUKIOLOAIKA:

 

maanantai klo 12.00 -17.30

tiistai suljettu (puhelin, sähköposti ja chat)

keskiviiko klo 12.00 - 17.30

torstai klo 12.00 - 17.30

perjantai (puhelin, sähköposti ja chat)