Koulutus

KOULUTUS

 

Keravan Autokoulun toiminta perustuu siihen, että kaikki asiat ja tekemiset hoidetaan kunnolla. Meillä tämä kaikki onnistuu ilman nipottamista ja tiukkapipoisuutta.

 

Voit itse vaikuttaa omaan kurssiaikatauluusi. Teoriatunnit voit käydä lukujärjestyksen puitteissa, luokkaopetuksena tai netin kautta etäteoriatunteina, aivan niin kuin se Sinulle parhaiten sopii. Pidämme henkilöauto (B) -teoriatunteja keskiviikkoisin ja torstaisin kahdesti päivässä. Aamuteoriatunnit alkavat klo 10.00 ja iltateoriat klo 17.30 Etäteoriatunnit käyt nopeinmillaan 4 viikkossa. Moottoripyörä ja mopo -kurssien teoriatunnit ovat maanantai ja tiistai päivinä.

 

Ja se paras osa…

eli ajotunnit sovitaan jokaisen oppilaan kohdalla henkilökohtaisesti. Huomioiden mahdollisimman paljon, niin opiskelu- kuin työasiatkin. Autokoulumme normaalit ajotuntien aloitusajat ovat arkisin klo 8.00 – 18.00 välillä.

 

Ajotunnit ajetaan pääsääntöisesti Keravan, Tuusulan ja Järvenpään alueella. Tutkintopaikkakuntana Keski- Uudellamaalla on Järvenpää. Mukavaan oppimisympäristöön uskaltaa tulla oppimaan kaikenlaiset ihmiset, lähtökohdista riippumatta. Kun oppilaat ja henkilökunta viihtyvät, niin oppiminen sujuu mukavasti. Meillä Keravan Autokoulusssa Sinäkin viihdyt varmasti.

 

Seuraavat kurssien aloitusajankohdat sekä mahdollisuuden ilmoittautumiseen löydät tästä. Tietenkin voit vain tulla paikanpäälle ilmoittautumaan ennen teoriatuntien alkua joka toinen maanantai klo 17.30.

 

Ajo-oikeus, ajotaito ja asenne ovat liikenteessä liikkumisentaidon asioita. Ajokortin mukana tulee ajo-oikeus, mutta tosielämän vaativissakin liikennetilanteissa vain ajotaito ja asenne ratkaisevat myös Sinun pärjäämisen. Me Keravan Autokoulussa panostamme koulutuksessamme ajamisentaitoon ja oikeanlaiseen asennoitumiseen. Ajokortin todennäköisesti saat mistä tahansa muualtakin, mutta meidän laadukkaalla koulutuksellamme Sinäkin saat niitä tärkeitä tietoja ja taitoja joilla pärjäät, niin huomisen kuin tulevaisuudessakin liikenteessä.

 

Varmista itsellesi meiltä: Paras startti kaikille teille...

KERAVAN AUTOKOULU OY

Kauppakaari 15

04200 KERAAVA

puh: 010-3872600

gsm: 050-5457514

koulu@keravanautokoulu.fi

y-tunnus: 0646197-5

TOIMISTON AUKIOLOAIKA:

 

maanantai klo 12.00 -17.30

tiistai suljettu (puhelin, sähköposti ja chat)

keskiviiko klo 12.00 - 17.30

torstai klo 12.00 - 17.30

perjantai (puhelin, sähköposti ja chat)