Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

 

Kaikki avoinna olevat ajokortti koulutuksemme ja web -ilmoittaumisen löydät WEBAUTO palvelustamme. Kursseille voi myös puhelimitse tai ihan paikan päällä poikkeamalla ilmoittautua.

 

Voit tehdä alustavan ilmoittautumisen myös alapuolella olevasta lomakeesta, täydennämme loput henkilötietosi toimistollamme, kun aloitat kurssin.

 

Me autamme mielellämme kaikissa ajokorttiasioissasi, joten ethän turhaan epäröi kysyä Sinua mietityttävistä ajokorttiasioista.

 

Tervetuloa :-)

AM 120 Mopo
AM121 Mopoauto
B Henkilöauto
A1 Moottoripyörä
A2 Moottoripyörä
A Moottoripyörä
 
 
 
 
 

Ajokortti, ajo-oikeus, ajotaito ja asenne ovat liikenteessä liikkumisentaidon asioita. Ajokortin mukana tulee ajo-oikeus, mutta tosielämän vaativissakin liikennetilanteissa vain ajotaito ja asenne ratkaisevat myös Sinun pärjäämisen. Me Keravan Autokoulussa panostamme koulutuksessamme ajamisentaitoon ja oikeanlaiseen asennoitumiseen. Ajokortin todennäköisesti saat mistä tahansa muualtakin, mutta meidän laadukkaalla koulutuksellamme Sinäkin saat niitä tärkeitä tietoja ja taitoja joilla pärjäät, niin huomisen kuin tulevaisuudessakin liikenteessä.

 

Varmista itsellesi meiltä: Paras startti kaikille teille...

KERAVAN AUTOKOULU OY

Kauppakaari 15

04200 KERAAVA

puh: 010-3872600

gsm: 050-5457514

koulu@keravanautokoulu.fi

y-tunnus: 0646197-5