Moottoripyörä

MP -koulutus

 

Moottoripyörän ajokorttiluokkia on kolme, ne ovat A1, A2 ja A. A1 -ajokortin pystyy suorittamaan 16 vuotiaana. A2 -ajokortin ikävaatimus on 18 vuotta. A -ajokorttiin vaaditaankin sitten jo 24 vuoden ikä.

 

A1 ajo-oikeuden pystyy kahden vuoden voimassa olon jälkeen korottamaan A2 ajokortiksi koulutuksella ilman kuljettajatutkintoa. Tästä on tarkemmin kerrottu A1 >> A2 korotuskurssisivulla.

 

A2 ajo-oikeuden voi korottaa A -kortiksi kahden vuoden voimassa olon jälkeen, jolloin ei myöskään 24 vuoden minimi-ikää enään noudateta. Toisin sanoen jo pikkaisen yli kaksikymppisenä voi saada A -ajokortin joka oikeuttaa ajamaan kaikkia moottoripyöriä. Lisätietoa löydät A2 > A korotuskurssi sivulta.

 

Tältä sivulta löytyvät moottoripyörän käsittelykoevideot Suomesta, Ruotsista ja Englannista. Eroavaisuuksia on, mutta moottoripyörän käsittelytaidon perusiat selviävät kyllä kaikissa.

 

Meillä ajokouluttajat ajavat opetustilanteissa itsekkin moottoripyörällä. Meillä et siis saa autoilevaa ajokouluttajaa, joka ei voi näyttää omalla esimerkillään ajamiseen liittyviä asioita.

 

Tee järkevä valinta, meillä saat asiantuntevan ja aidosti moottoripyöräily henkisen kouluttajan.

 

Tervetuloa mukaan.

 

Paras startti kaikille teille...

Ajo-oikeus, ajotaito ja asenne ovat liikenteessä liikkumisentaidon asioita. Ajokortin mukana tulee ajo-oikeus, mutta tosielämän vaativissakin liikennetilanteissa vain ajotaito ja asenne ratkaisevat myös Sinun pärjäämisen. Me Keravan Autokoulussa panostamme koulutuksessamme ajamisentaitoon ja oikeanlaiseen asennoitumiseen. Ajokortin todennäköisesti saat mistä tahansa muualtakin, mutta meidän laadukkaalla koulutuksellamme Sinäkin saat niitä tärkeitä tietoja ja taitoja joilla pärjäät, niin huomisen kuin tulevaisuudessakin liikenteessä.

 

Varmista itsellesi meiltä: Paras startti kaikille teille...

KERAVAN AUTOKOULU OY

Kauppakaari 15

04200 KERAAVA

puh: 010-3872600

gsm: 050-5457514

koulu@keravanautokoulu.fi

y-tunnus: 0646197-5

TOIMISTON AUKIOLOAIKA:

 

maanantai klo 12.00 -17.30

tiistai suljettu (puhelin, sähköposti ja chat)

keskiviiko klo 12.00 - 17.30

torstai klo 12.00 - 17.30

perjantai (puhelin, sähköposti ja chat)