Mopo (AM120)

Mopokurssi AM120 (kaikki kaksipyöräiset tai kolmepyöräiset mopot)

 

 

Ensimmäisenä ja tärkeänä asiana mainittakoon, että aloita mopokurssi ajoissa. Tämä on viimeistään pari kuukautta ennen kuin 15 -ikävuotta tulee täyteen. Silloin ajokorttilupa-asiat sekä oppitunnit on hyvissä ajoin suoritettu ja pääset teoriakokeeseen hyvissä ajoin (aikaisintaan kuukautta ennen 15 -ikävuoden täyttymistä). Ajotunnit voit aloittaa kun heti kun olet 15 vuotta täyttänyt. Suoritetun teoriakokeen ja minimissään yhden ajotunnin jälkeen voimme myös varata ajan käsittelykokeeseen. Ajokorttilupa-asia kaikkineen papereineen hoidetaan helpoiten autokoulumme toimiston kautta.

 

Mopokurssillamme on teoriaopetuksessa kuin ajo-opetuksessakin tarjolla ne turvallisen ajamisen perusteet, joita uusi moottoriajoneuvon kuljettaja tulee liikenteessä tarvitsemaan. Kurssiin kuuluvat kuusi tuntia teoriaopetusta. Opetuksemme perustuu nykyaikaisiin menetelmiin ja opetusvälineisiin. Lisäksi saat omaksesi tarvittavan oppimateriialin ja mahdollisuuden netinkautta tapahtuvaaan teoriaopuolen harjoitteluun.

 

Ajopuolella minimäärä on 3 ajotuntia ajo-opetusta. Ajo-opetuksessa käsittely opetusta on minimissään 1 ajotunti ja liikenteessä ajamisen minimimäärä on 2 ajotuntia. Ajotunneilla keskitymme aluksi mopon perushallintaan. Perushallintaa ovat kaikien hallintalaitteiden oikeanlainen käyttäminen. Kuljettajan sekä mopon yhteisen tasapainon hallinta, oikeanlainen ohjaaminen niin alhaisissa kuin kovemmissakin nopeuksissa. Ja erittäin tärkeätä on, että hallitun ja tehokkaan jarruttamisen perusteet harjoitellaan.

 

Näiden perusasioiden jälkeen aloitamme ajo-opetuksen liikenteessä. Meidän ajo-opettajakin ajaa mopolla liikenteessä. Opettajan ja ajo-oppilaan välillä on kahteen suuntaan toimiva ja hyvin kuuluva radiopuhelinyhteys. Käytössäsi on myös asianmukaiset ja saateellakin hyvin toimivat ajovarusteet. Ja niitä varusteita ei sitten tarvitse ulkona kiskoa päälle, vaan sitä varten on sisätiloissa oleva pukeutumistila. Keravan Autokoululta löytyy tietenkin myös opetukseen solveltuva ja uudenaikainen mopokalusto.

 

Saat itse tietenkin valita haluatko suorittaa ajotuntisi ja käsittelykokeen skootterilla (automaatti) vai käsikytkin/jalkavaihde (supermoto) mopolla.

AM120 -kurssimme: Hinta 349,00 € sis.alv. 24%

 

6 oppituntia AM-opetusta

3 ajotuntia ja mopon käyttäminen kuljettajatutkinnon käsittelykokeesssa.

Täudelliset ajovarusteet ajotunneille ja käsittelykokeeeseen.

Kaikken tarvittavan opiskelumateriaalin.

 

Viranomaismaksut: 99,00 € alv. 0%

Tässä alapuolella muutama linkki liikenneturvallissuuden kehityksestä mopon ajokorttiasiaan liittyen:

 

HUS: tutkimus Kouvolan Sanomat Trafi Helsingin Sanomat Trafi mopo ja A1- MP

Ajokortti, ajo-oikeus, ajotaito ja asenne ovat liikenteessä liikkumisentaidon asioita. Ajokortin mukana tulee ajo-oikeus, mutta tosielämän vaativissakin liikennetilanteissa vain ajotaito ja asenne ratkaisevat myös Sinun pärjäämisen. Me Keravan Autokoulussa panostamme koulutuksessamme ajamisentaitoon ja oikeanlaiseen asennoitumiseen. Ajokortin todennäköisesti saat mistä tahansa muualtakin, mutta meidän laadukkaalla koulutuksellamme Sinäkin saat niitä tärkeitä tietoja ja taitoja joilla pärjäät, niin huomisen kuin tulevaisuudessakin liikenteessä.

 

Varmista itsellesi meiltä: Paras startti kaikille teille...

KERAVAN AUTOKOULU OY

Kauppakaari 15

04200 KERAAVA

puh: 010-3872600

gsm: 050-5457514

koulu@keravanautokoulu.fi

y-tunnus: 0646197-5