Mopoauto (kevyt nelipyörä) AM121

MOPOAUTO- kurssi (kevyt nelipyörä, mopoauto ja mopomönkijä)

 

Mopoauto AM121-kurssillamme on teoriaopetuksessa sekä ajo-opetuksessa tarjolla ne turvallisen ajamisen perusteet, joita uusi moottoriajoneuvon kuljettaja tulee ajaessaan tarvitsemaan.

 

Opetuksemme perustuu nykyaikaisiin menetelmiin ja opetusvälineisiin. Lisäksi saat omaksesi tarvittavan oppimateriialin ja mahdollisuuden netinkautta tapahtuvaaan teoriaopuolen harjoitteluun. Ajokorttilupa-asia kaikkineen papereineen hoidetaan autokoulun toimiston kautta.

 

Kurssiin kuuluvat kuusi oppituntia teoriaopetusta. Ajotuntien minimimäärä on kolme. Se kuinka hyvin tämä kolmen ajotunnin minimimäärä riittää siihen, että pärjäät itsenäisesti ja turvallisesti kuljettajatutkinnon ajokokeessa ja sen jälkeenkin on pitkälti opiskelumotivaatiostasi ja asenteistasi kiinni.

 

Tärkeänä asiana, aloita mopoautokurssi ajoissa. Tämä on viimeistään pari kuukautta ennen kuin 15 -ikävuotta tulee täyteen. Silloin ajokorttilupa-asiat sekä oppitunnit on hyvissä ajoin suoritettu ja pääset teoriakokeeseen (aikaisintaan kuukautta ennen 15 -ikävuoden täyttymistä). Ajotunnit voit aloittaa kun olet 15 täyttänyt. Minimissään 3 ajotunnin jälkeen tai sitten kun itsesi mielestä rittävää osaamista löytyy pääset mopoauton ajokorttitutkinnon ajokokeeseen.

AM121 -kurssimme: Hinta 540,00 € sis.alv. 24%

 

6 oppituntia AM-opetusta

3 ajotuntia ja mopoauton käyttäminen kuljettajatutkinnon ajokokeessa.

Kaikken tarvittavan opiskelumateriaalin.

 

Viranomaismaksut: 136,00 € alv. 0%

Tässä alapuolella muutama linkki liikenneturvallissuuden kehityksestä mopon ajokorttiasiaan liittyen:

 

HUS: tutkimus Kouvolan Sanomat Trafi Helsingin Sanomat Trafi mopo ja A1- MP

Ajokortti, ajo-oikeus, ajotaito ja asenne ovat liikenteessä liikkumisentaidon asioita. Ajokortin mukana tulee ajo-oikeus, mutta tosielämän vaativissakin liikennetilanteissa vain ajotaito ja asenne ratkaisevat myös Sinun pärjäämisen. Me Keravan Autokoulussa panostamme koulutuksessamme ajamisentaitoon ja oikeanlaiseen asennoitumiseen. Ajokortin todennäköisesti saat mistä tahansa muualtakin, mutta meidän laadukkaalla koulutuksellamme Sinäkin saat niitä tärkeitä tietoja ja taitoja joilla pärjäät, niin huomisen kuin tulevaisuudessakin liikenteessä.

 

Varmista itsellesi meiltä: Paras startti kaikille teille...

KERAVAN AUTOKOULU OY

Kauppakaari 15

04200 KERAAVA

puh: 010-3872600

gsm: 050-5457514

koulu@keravanautokoulu.fi

y-tunnus: 0646197-5